Komt Sinterklaas dit jaar weer logeren in Zevenaar?

Sinterklaas op zijn eerdere logeeradres. Dit jaar slaapt Sinterklaas op een logeerbed in HAL12! (foto: PR)
Sinterklaas op zijn eerdere logeeradres. Dit jaar slaapt Sinterklaas op een logeerbed in HAL12! (foto: PR)

Vanwege de verhuizing naar HAL12 is Kunstwerk! Liemers Museum aan de Kerkstraat 16 gesloten. Sint kan daar dus niet logeren. Op zaterdag 16 november komt de Sint naar Zevenaar en rekent dan wél op een logeerbed voor hemzelf en de Pieten. Nu heeft de secretaresse van Sinterklaas kunnen regelen dat de logeerbedden geplaatst worden in HAL12, pal tegenover het oude logeeradres!

Speurtocht

Tijdens de sinterklaasperiode, van zaterdag 16 november tot donderdag 5 december, is er weer van alles te beleven. Iedere woensdag is er een chocoladeletterspeurtocht voor kinderen van vier tot en met acht jaar. Het formulier hiervoor is op te halen bij de ingang van het Gemeentehuis (Kerkstraat 27). Neem zelf een pen of potlood mee én een volwassene ter begeleiding.

Workshops

Op woensdag 20, 27 november en 4 december kun je Sint en zijn Pieten ontmoeten in de Bibliotheek voor een gezellig kletspraatje, voorleesmoment en het inleveren van je verlanglijstje ... Er zijn voor kinderen ook diverse leuke workshops. Zo kun je op woensdag 20 november een taaipop versieren, woensdag 27 november een pepernotenkrans maken en op woensdag 4 december weer een taaipop versieren. Alle workshops zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Aan de Pietenbalie in de bibliotheek kun je je aanmelden voor de workshops. De kosten zijn € 5,00 per workshop.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden