Brenda Beumer met de award.
Brenda Beumer met de award. (Foto: Rogier Bos)

Brenda Beumer wint brons met hondenserie

BABBERICH - Vakfotografe Brenda Beumer uit Babberich heeft op 1 november de kwalificatie Brons Master behaald. De internationale jury was onder de indruk van haar prachtige serie over honden. De kwalificatie is toegekend door het Master Photographers Network (MPN). Het MPN is een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.

Deelnemers leggen hun 10 beste foto's voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidenheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan, mag de kandidaat zich Master noemen.Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst. Master Photographers Network maakt zich sterk voor het niveau van creatieve professionele fotografie. Dit doet zij door middel van de Master-kwalificaties, maar ook seminars, workshops en congressen met inspirerende nationale en internationale sprekers.

Brenda is fotograaf van mens en dier en heeft zich vanwege haar liefde voor dieren gespecialiseerd in paarden- en hondenfotografie. In mei 2019 heeft Brenda samen met Karolien Hupkes het boek "Ode aan het vee" uitgebracht, waarin met prachtige foto's van Brenda een ode gegeven wordt aan de Big Five boerderijdieren. Dus ook het vee wordt door Brenda met liefde geportretteerd.

Meer werk van Brenda en de winnende serie is te bekijken op brendabeumer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden