Je kunt je eigen cavia (of een ander dier) adopteren bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Het sponsorgeld gebruikt de kinderboerderij voor de verzorging en voer van de dieren. (foto: Pixabay)
Je kunt je eigen cavia (of een ander dier) adopteren bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Het sponsorgeld gebruikt de kinderboerderij voor de verzorging en voer van de dieren. (foto: Pixabay)

Dieren van kinderboerderij Rosorum zoeken sponsors

van de redactie

Diersponsoring is een fijne mogelijkheid voor kinderen die zelf geen dier kunnen houden, om toch een band met een konijn, cavia of geitje op te bouwen. Diersponsoring is mogelijk bij kinderboerderij Rosorum. Het bedrag dat de kinderboerderij hiervoor ontvangt is een bijdrage in de kosten voor de verzorging en het voer van de dieren.

ZEVENAAR - De afgelopen jaren hebben al veel ouders en kinderen van deze gelegenheid van kinderboerderij Rosorum gebruik gemaakt. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van het dier. Iedere sponsor ontvangt een mooie sponsorkaart met foto's van het gekozen dier. In de loop van het jaar volgen een aantal foto's en korte berichtjes hoe het met het sponsordier gaat. Kijk op de website van de kinderboerderij wat de mogelijkheden zijn.

Dier sponsoren?

Een bezoekje aan de dieren van kinderboerderij Rosorum voor de echte kennismaking met het dierenvriendje is natuurlijk wel het leukste. De dieren vinden het altijd leuk om bezoek te krijgen en iedereen is van harte welkom op kinderboerderij Rosorum. Deze is te vinden aan de Methen 2b in Zevenaar. Via de onderstaande website kan de sponsoring geregeld worden. Kies als je op de website bent voor Steun ons! en vervolgens Diersponsoring. Hier staat een overzicht van de dieren en de sponsorbedragen per jaar.

Vrienden worden?

Bedrijven kunnen ook kinderboerderij Rosorum ondersteunen als Vriend van de kinderboerderij. De jaarlijkse financiële bijdrage van de gemeente Zevenaar dekt slechts een klein deel van de exploitatie. Daarom is de kinderboerderij vooral afhankelijk van sponsorgelden en andere giften. Kijk hiervoor ook op de website. Kies weer voor Steun ons! en daarna voor Vrienden van de kinderboerderij. Kinderboerderij Rosorum laat weten: "Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en nadere informatie te vragen."

kinderboerderijrosorum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden