Naast vogels zijn er ook beschilderd eieren (met vogels erop) op de vogelshow te zien. (foto: Bettina Regeling-Cabrera)
Naast vogels zijn er ook beschilderd eieren (met vogels erop) op de vogelshow te zien. (foto: Bettina Regeling-Cabrera) (])

Burgemeester Van Riswijk opent vogelshow in Spijk

Dit weekend is het weer zover: de Vogelvrienden Tuindorp houden hun jaarlijkse vogelshow. Naast een mooie show die voor iedere vogelliefhebber meer dan de moeite waard is, heeft de organisatie voor de opening een bijzonder persoon weten te strikken!

SPIJK - Na maanden van voorbereiding zijn de Vogelvrienden Tuindorp momenteel volop aan de slag in de sporthal van Dorpshuis de Spieker. Daar zullen hun ideeën vorm krijgen en zal de sporthal worden omgetoverd tot een vogeldierentuintje met mooie planten van de firma Vonk. De organisatie laat trots weten: "We hebben burgemeester Lucien van Riswijk bereid gevonden om de show te openen op vrijdag 1 november. Deze opening is uitsluitend voor genodigden. Behalve de show- en verkoop vogels is er nog veel meer. We hebben eerder gemeld dat Bettina Regeling-Cabrera vogelveren komt beschilderen en verkopen. Ze heeft toegezegd dat ze ook beschilderde en uitgewerkte eieren zal meebrengen. Er is ook een tombola met mooie prijzen en een speurtocht voor kinderen van de basisschool, maar er is nog veel meer te zien, zoals een tentoonstelling van eieren van diverse pluimage. Liesbeth gaat met decoratiemateriaal aan de slag en creëert decoratie voor in en om het huis. Er is vogelvoer van onze sponsor Garvo en andere vogelbenodigdheden verkrijgbaar." Op zaterdag 2 en zondag 3 november is de show geopend voor publiek. Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 fot 16.00 uur. Het adres is Willibrordusweg 1a, in Spijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden