Een aantal spelers van jeugdtheatergroep UIT! tijdens één van de repetities. In het midden regisseur Joeri Mast. (foto: PR)
Een aantal spelers van jeugdtheatergroep UIT! tijdens één van de repetities. In het midden regisseur Joeri Mast. (foto: PR)

Jeugdtheatergroep UIT! zoekt theatertalenten

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en zie jij jezelf al schitteren in een theaterstuk samen met leeftijdsgenoten? Altijd al op een groot podium willen staan? Dan is jeugdtheatergroep UIT! op zoek naar jou!

ZEVENAAR - De lessen vinden plaats op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Theaterles is meer dan alleen maar een toneelstuk spelen. Zo blijk uit reacties van leden van jeugdtheatergroep UIT! "Ik vind toneel echt super leuk want het is altijd supergezellig en tegelijkertijd leer je ook goed acteren", laat Maureen van jeugdtheatergroep UIT! weten.

Altijd heel gezellig

Een andere speler, Julia, is minstens zo enthousiast: "Ik vind toneel leuk, omdat je heel veel leert en het altijd heel gezellig is!" Sara laat ten slotte weten: "Ik vind toneel leuk omdat je heel veel leert en je altijd wel iets nieuws kan leren!"

Geef je op!

Spreekt toneel spelen jou, net als Maureen, Julia en Sara ook aan? Geef je nu op voor een proefles van jeugdtheatergroep UIT! Opgeven kan via het volgende e-mailadres:
joeri-mast@live.nl.

theatergroepuit.nl

Meer berichten