Meer leren over de Vietnamese keuken? Volg dan de kookworkshop De Vietnamese Keuken bij de Volksuniversiteit. (foto: PR)
Meer leren over de Vietnamese keuken? Volg dan de kookworkshop De Vietnamese Keuken bij de Volksuniversiteit. (foto: PR)

Kookcursussen bij de Volksuniversiteit

VOLKSUNIVERSITEIT - Bij de Volksuniversiteit zijn binnenkort twee kookcursussen te volgen. Je kunt allereerst kennismaken met de verrassend lekkere én licht verteerbare keuken van Vietnam. Met verse ingrediënten en kruiden maak je deze avond een exotische maaltijd. Een heerlijke Saigon rijst begeleidt verschillende vlees- en groentegerechten met onder andere gember, kokosmelk en citroengras. Na het gezamenlijk opeten krijg je de recepten mee naar huis. Het is handig als je zelf zorgt voor een schort, vier afsluitbare bakjes en een vaat- en theedoek. Ingrediënten kosten € 15,00 per persoon te voldoen aan de docente Sofia Oudmayer-Carbajo. Het gaat om één les die wordt gegeven woensdag 6 november van 19.00 tot 22.00 uur. De lest kost € 27,50. Iran is niet heel populair in het Westen en dat is onterecht: Iran is ook het oude Perzië, land van uitstekende koks! Op woensdag 20 november van 19.00 tot 22.00 uur geeft docente Sofia Oudmayer - Carbajo een kookworkshop rondom Perzische gerechten. Van salades en kebabs tot een traditionele fesenjan, een in walnoot en granaatappelsaus gekookte kip. Ingrediënten kosten: € 15,00 per persoon, te voldoen aan de docente. De eenmalige les kost € 27,50.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden