Bekende YouTuber Sterre Koning komt naar Zevenaar

Sterre Koning komt binnenkort naar Zevenaar toe voor een Meet & Greet bij Rebers Boek en Buro. (foto:  Chantal Antonides)
Sterre Koning komt binnenkort naar Zevenaar toe voor een Meet & Greet bij Rebers Boek en Buro. (foto: Chantal Antonides)

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman het boek STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?! In dit boek geeft Sterre Koning een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze met haar unieke verhaal haar fans om ook hun dromen na te jagen.

ZEVENAAR - Op zaterdag 9 november van 12.30 tot 13.30 uur komt Sterre Koning voor een Meet & Greet naar Rebers Boek en Buro in Zevenaar. Je kunt met haar op de foto en bij aankoop van haar boek gaat ze hem persoonlijk voor je signeren! De toegang is gratis. In 2016 brak Sterre door met haar deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival. Inmiddels is ze overal te zien en te horen. Ze zingt, presenteert, acteert, danst, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar 500.000 volgers op de hoogte van haar leven.

Openhartig

In het boek vertelt Sterre openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Het gaat over keihard werken en genieten, over de dingen die je niet ziet op de sociale media, over dicht bij jezelf blijven als de hele wereld iets van je wil, over liefde en geloof, over mode en hippe feestjes én baaldagen. STERRE is veel meer dan een boek over Sterre zelf; het is een prachtig uitgevoerd, uniek verhaal, inclusief veel praktische tips, dat veel jonge tieners zal inspireren, uitdagen, helpen en urenlang vermaken. Aan het boek werkten ook Nicky Romero, Gio, Giel (STUKTV), Kalvijn, Royalistiq, Romy Monteiro en andere professionals uit het vak mee, met hun tips en tricks.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden