Ronald Giphart komt, samen met Jan Terlouw, naar Het Musiater om zijn visie op duurzaamheid te geven. (foto: Merlijn Doomernik)
Ronald Giphart komt, samen met Jan Terlouw, naar Het Musiater om zijn visie op duurzaamheid te geven. (foto: Merlijn Doomernik)

Ronald Giphart en Jan Terlouw te gast in Musiater

In het kader van Nederland Leest heeft Kunstwerk! de Bibliotheek de populaire schrijvers Ronald Giphart en Jan Terlouw uitgenodigd op donderdag 21 november. Van 1 tot en met 30 november staat duurzaamheid centraal tijdens Nederland Leest. Zowel Giphart als Terlouw hebben hier grote affiniteit mee.

ZEVENAAR - Op donderdag 21 november zullen beide schrijvers hun visie geven op duurzaamheid. De avond, die start om 19.30 uur, zal bestaan uit twee gedeeltes. Voor de pauze zullen beide heren met bevlogenheid hun eigen verhaal vertellen. Na de pauze is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan Terlouw en Giphart. Daarnaast zullen vertegenwoordigers van Landgoed Huis Sevenaer en Eet-Lokaal Zevenaar aanwezig zijn om te vertellen over duurzaam verbouwen en het bereiden van biologische producten.

Kijkje in de keuken

In de pauze neem je een kijkje in de keuken door te proeven van de heerlijke hapjes die geserveerd worden. Aan het einde van de avond ga je geïnspireerd naar huis en krijg je het boekje Winterbloei mee, een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers, met voorwoord van Ronald Giphart.

Kaarten bestellen

De avond vindt plaats in Kunstwerk! Het Musiater. Aanvang 19.30 uur. Kaarten à € 10,00 per persoon kunnen besteld worden via de onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden