Vrijwilligers en chauffeurs van Plusbus Zevenaar zijn onlangs in het nieuw gestoken. (foto: PR)
Vrijwilligers en chauffeurs van Plusbus Zevenaar zijn onlangs in het nieuw gestoken. (foto: PR)

Nieuwe kleding voor Plusbus-chauffeurs

Alle vrijwilligers van de Plusbus Zevenaar zijn in kleding met de nieuwe huisstijlkleuren gestoken. Donkerblauw en met een klein maar goed zichtbaar oranje logo zijn de mannen en vrouwen van de Plusbus herkenbaar voor hun passagiers.

ZEVENAAR - De Plusbus Zevenaar heeft sinds de start op 1 januari 2018 een behoorlijke groei door gemaakt en biedt de inwoners van de hele gemeente Zevenaar voordelig vervoer van deur-tot-deur. Op de foto hierboven ontbreken nog een achttal Plusbus-chauffeurs die vanwege hun werk, vakantie of andere persoonlijke verplichtingen niet bij de fotoshoot aanwezig kunnen zijn. Met de nieuwe poloshirts en jacks kunnen de vrijwilligers weer een stukje herkenbaarder voor de dag komen.

Die past mij ook!

Denk je nu: zo'n shirt past mij eigenlijk ook wel? De Plusbus Zevenaar is in Zevenaar, maar ook in Duiven en Westervoort nog steeds op zoek naar nieuwe collega-vrijwilligers, die zich als chauffeur een paar uurtjes per week in willen zetten voor kwetsbare ouderen en andere doelgroepen.

Benieuwd?

Bel Plusbus Zevenaar via 06 - 438 89 476 om te overleggen of jij een geschikte nieuwe collega-vrijwilliger bent. Kijk voor meer informatie over Plusbus Zevenaar op de onderstaande website.

plusbuszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden