Waanzinnige en mysterieuze wetenschappers zijn aan het experimenteren bij de kinderboerderij. Durf jij te helpen? (foto: Redmar Kerkhof)
Waanzinnige en mysterieuze wetenschappers zijn aan het experimenteren bij de kinderboerderij. Durf jij te helpen? (foto: Redmar Kerkhof)

Spannende Halloweentocht op de kinderboerderij

ZEVENAAR - Dit jaar is het opnieuw raak bij Kinderboerderij Rosorum in Zevenaar. Een groep waanzinnige wetenschappers roept de hulp in van de kinderen. Op Kinderboerderij Rosorum hebben ze een tijdelijk laboratorium opgesteld waar ze momenteel druk aan het experimenteren zijn met hun laatste uitvinding. Tijdens Halloween wordt het eerste prototype getest. Voor deze test hebben ze de hulp van kinderen nodig. Daarom deze oproep: Wie kan/durft te komen om de waanzinnige wetenschappers te helpen? Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 november en zondag 3 november. Vanaf 18.00 uur starten de kinderen in groepjes. De tocht is voor kinderen vanaf 5 tot en met 9 jaar. Voor het meedoen wordt een kleine bedrage van € 4,00 per kind gevraagd. In verband met de verwachte drukte graag even aanmelden. Dat kan tot donderdag 31 oktober. Meer informatie over de tocht en aanmelden kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op de onderstaande website van Kinderboerderij Rosorum. Kinderboerderij Rosorum is te vinden aan de Methen 2b in Zevenaar.

kinderboerderijrosorum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden