Een repetitie van The New Voices. Binnenkort staat de zang- en theatergroep meerdere malen op de planken in Het Musiater. (foto: PR)
Een repetitie van The New Voices. Binnenkort staat de zang- en theatergroep meerdere malen op de planken in Het Musiater. (foto: PR)

Extra kaartjes The New Voices bij Jumbo

van de redactie

Try-out opengesteld voor publiek

De kaartjes voor de vier shows van zang- en theatergroep The New Voices uit Zevenaar vlogen als warme broodjes over de toonbank. Binnen enkele maanden waren alle shows, die het eerste weekend van november te zien zijn in Het Musiater, nagenoeg uitverkocht. Reden voor de groep om ook de try-out voor de nieuwe luchtige theatershow Be served with Magic op donderdag 31 oktober open te stellen voor het publiek.

ZEVENAAR - Supermarktondernemer Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk, die sport en cultuur in Zevenaar een warm hart toedraagt, is onder de indruk is van de prestaties en activiteiten van The New Voices. "Mensen die zoveel energie in hun hobby steken, steeds weer iets nieuws bedenken, hun grenzen verleggen en Zevenaar ook in landelijke zangcompetities vertegenwoordigen verdienen mijn steun", aldus de ondernemer.

Speciale spaarkaart

Hij vond het dan ook een leuk idee om via een spaaractie in zijn winkels de groep te helpen bij de verkoop van de kaartjes. Tot woensdag 30 oktober krijgen klanten bij iedere € 15,00 aan boodschappen een stempel op een speciale spaarkaart. Met tien stempels is de kaart vol en mag de klant met 50% korting op de reguliere prijs van € 16,50 een kaartje kopen. Een kaartje kost dan nog maar € 8,25. Jumbo verkoopt ook losse en extra kaarten.

Tapdansen

The New Voices durft het aan om, geïnspireerd door hun regisseur, voor het eerst in hun bestaan te gaan tapdansen. Dat vernieuwende sprak Jan Heemskerk zeer aan, waarop hij heeft besloten om de 35 paar tapschoenen te sponsoren. De schoenen klikken nu nog wekelijks bij het oefenen in de oefenruimte, maar de schoenen zullen vanaf 31 oktober al zwaaiend en zwierend hun geluid laten horen op het podium van Het Musiater.

Over de show

Be served with Magic van The New Voices is een humoristisch sprookje met een knipoog naar de hit-serie Wordt u al geholpen? uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Deze serie speelde zich af in het fictieve Londense warenhuis Grace Brothers. Onder begeleiding van een live band, de bezielende leiding van dirigent Gerben Kruisselbrink en de creatieve geest van Richard Sprokkereef brengen de ruim vijfendertig leden een spetterende show vol prachtige vocale melodieën en humor. Met een vleugje magie is alles ineens mogelijk. Het publiek komt oren en ogen tekort bij deze komische show. Wees welkom in het warenhuis!

Meer informatie?

Meer informatie over de voorstelling Be served with Magic of over The New Voices, bezoek de onderstaande website.

thenewvoices.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden