Bij de nieuwe Zevenaarse prikpost van ZekerWeten kunnen mensen onder andere terecht voor bloedafname. (foto: Masha Bakker)
Bij de nieuwe Zevenaarse prikpost van ZekerWeten kunnen mensen onder andere terecht voor bloedafname. (foto: Masha Bakker)

Nieuwe prikpost geopend in Zevenaar

ZEVENAAR - Om het mensen in en rond Zevenaar zo gemakkelijk mogelijk te maken, opende ZekerWeten, diagnostiek@rijnstate op maandag 7 oktober een nieuwe prikpost in het Gezondheidscentrum Lentemorgen aan De Hooge Bongert 1 in Zevenaar. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 11.00 uur. ZekerWeten licht toe: "U kunt bij ons terecht voor bloedafname aangevraagd door huisarts, verloskundige of Rijnstate-specialist en voor het inleveren van materialen voor laboratoriumonderzoek. Neem uw Rijnstatekaart of identiteitsbewijs mee bij uw bezoek. Soms vindt een huisarts of verloskundige het nodig om in het belang van uw gezondheid verder diagnostisch onderzoek te laten doen. Voorbeelden hiervan zijn; bloed- en urineonderzoek, röntgenfoto's, weefselonderzoek, longfunctieonderzoek of een hartfilmpje. U mag zelf kiezen waar en door wie u diagnostisch onderzoek laat uitvoeren. Kiest u voor ons, dan gaat u voor snelheid en gemak, maar bovenal voor de beste diagnostische expertise, omdat ZekerWeten verbonden is aan topklinisch ziekenhuis Rijnstate."

zekerweten.nl

Meer berichten