Foto: Danny van der Kracht

Twee voor de prijs van één met de bus en regionale trein

Het openbaar vervoer; de één kan niet zonder, de ander heeft het nog nooit of weinig geprobeerd. Voor de laatste groep hebben de vervoerders en provincies in Oost-Nederland de handen ineengeslagen.

REGIO - Via het platform Ervaar het OV bieden ze acties en handige informatie aan rondom het openbaar vervoer. In de maand oktober herhalen ze weer een succesvolle actie: inwoners van Gelderland, Overijssel en Flevoland reizen twee voor de prijs van één met de bus en regionale trein.

Hele maand oktober

Iedereen die met de bus of regionale trein reist, mag iemand gratis meenemen met het Twee voor de prijs van één e-ticket. Je kunt de hele maand oktober onbeperkt meedoen aan de actie van Ervaar het OV. De actie geldt in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Lelystad en Almere). Je downloadt het gratis e-ticket via onderstaande site of de Ervaar het OV-app.

Voordelig reizen

Veel inwoners uit Oost-Nederland maken gebruik van de acties van Ervaar het OV. In het afgelopen jaar zijn er ruim 70.000 OV-reizen gemaakt met deze acties. Desiré reist regelmatig met de trein: "Mijn leukste OV-ervaringen zijn de uitjes met mijn dochter naar verschillende plaatsen in Nederland. Ze woont nu in Engeland en ook dan zoeken we elkaar op met de trein.'"

Over de actie

Het openbaar vervoer biedt een zorgloze, ontspannen en relatief goedkope manier om je bestemming te bereiken. Provincie Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus) willen je dat graag zelf laten ervaren. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld om het openbaar vervoer onder de aandacht te brengen van alle inwoners van de drie provincies. Wil je op de hoogte blijven van de acties? Meld je aan voor de e-nieuwsbrief via de onderstaande site.

ervaarhetov.nl

Meer berichten