Vorig jaar werd het Zevenaarse pokertoernooi van Pokeren.nl druk bezocht. (foto: PR)
Vorig jaar werd het Zevenaarse pokertoernooi van Pokeren.nl druk bezocht. (foto: PR)

Pokertoernooi in de Griethse Poort

Op zondag 27 oktober 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Zevenaar. Er wordt, net als in de voorgaande jaren, in de feestzaal van de Griethse Poort gespeeld. Het toernooi begint om 16.00 en zal tot ongeveer 21.00 uur duren.

ZEVENAAR - De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan deze toernooien mee te doen. Er wordt ieder toernooi gespeeld met vaste delers. Het toernooi in Zevenaar maakt onderdeel uit van het vijfde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het is de bedoeling om in 2019 zo'n vijftig voorrondes te houden. Tijdens voorrondes kunnen spelers zich voor de grote finale of halve finale plaatsen. Bij het verdelen van de tickets wordt er gekeken naar de beste 10% van de spelers. Bij 101 spelers zijn er elf tickets. De chipleader bij het bereiken van de beste 10% gaat als winnaar direct naar de finale. Daarna wordt het toernooi uitgespeeld in de Turbo variant. De speler die als laatste met alle chips overblijft mag aan het einde van het seizoen in ieder geval alle drie de halve finales spelen.

Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 36 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Richard Oosterom die de ranking finale van seizoen drie op zijn naam schreef is in november 2018 met Team Pokeren.nl in Las Vegas geweest.

\De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur voor deze website ga je een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken. Dat een pokeravondje voor €12,95 het begin van je pokercarrière kan zijn bewees Julian Hazelhof in 2017. Hij won de grote finale van het tweede seizoen en speelt sindsdien voor Team Pokeren.nl. Tijdens een € 880 Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino wist hij maar liefst € 16.000,00 te winnen!

Laat via de onderstaande Facebookpagina weten of je interesse hebt om mee doen (klik op Geplande evenementen om het toernooi in Zevenaar te selecteren). Om het toernooi te promoten kun je hier ook je pokervrienden/nieuwe spelers uitnodigen. Deelname kost € 12,95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven. Er is een late instroom tot 17.30 uur, voor spelers die om 16.00 uur niet aanwezig kunnen zijn.

facebook.com/Pokeren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden