In het gemeentehuis van Zevenaar worden binnenkort nieuwe helden gezocht voor een nieuw te openen bouwmarkt in Duiven. (foto: PR)
In het gemeentehuis van Zevenaar worden binnenkort nieuwe helden gezocht voor een nieuw te openen bouwmarkt in Duiven. (foto: PR)

Speeddates in gemeentehuis voor personeel bouwmarkt

De nieuwste en grootste Hornbach-vestiging van Nederland opent in het voorjaar van 2020 haar deuren in Duiven. Om medewerkers te werven houden het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP-MG), RSD de Liemers en Hornbach de komende maanden speeddates. De eerstvolgende speeddate staat gepland op dinsdagmorgen 8 oktober in het gemeentehuis in Zevenaar.

ZEVENAAR/DUIVEN - Voor de nieuwe vestiging van Hornbach in Duiven worden 160 nieuwe medewerkers gezocht, of zoals de wervingscampagne van Hornbach heet: Helden gezocht. De accountmanagers van het WSP en de klantmanagers van RSD de Liemers werken nauw samen met de managers van Hornbach en houden de komende maanden meerdere speeddates en Hornbach-dagen. Uit de eerste speeddates die in juni en september zijn geweest hebben veel geïnteresseerde kandidaten zich voorgesteld. Zij gingen één-op-één in gesprek met managers van Hornbach en konden direct solliciteren. Inmiddels zijn meerdere kandidaten aangenomen.

Het succes van deze speeddates begint bij een goede voorselectie van kandidaten. Werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in werken bij Hornbach moeten zich daarom vooraf aanmelden bij het WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland.

Op dinsdag 8 oktober is de volgende speeddate in het gemeentehuis van Zevenaar. De speeddate begint om 09.30 uur. Kandidaten kunnen alleen meedoen met de speeddate als ze zich vooraf hebben aangemeld op kandidaten@wsp-mg.nl. De functies waarvoor personeel wordt gezocht zijn verkoopmedewerker, medewerker logistiek en caissière.

Meer berichten