Het gebouw aan de Lentemorgen waar Bas naartoe gaat verhuizen. (PR)
Het gebouw aan de Lentemorgen waar Bas naartoe gaat verhuizen. (PR) (Foto: onbekend)

Bas is binnenkort nog dichterbij

Bas biedt meer dan een jaar in Zevenaar Basis GGZ aan iedereen die psychische problemen ervaart en daarmee aan de slag wil. Bas blijft groeien en zit het liefst zo dicht mogelijk in de wijk. Daarom is Bas dit jaar verhuisd van ziekenhuis Rijnstate in Zevenaar naar de Lentemorgen 5 in Zevenaar.

ZEVENAAR - Een woordvoerder van Bas laat weten: "We zijn erg blij met deze prachtige plek. Op dinsdag 1 oktober van 16.30 tot 18 uur is de officiële opening. We hopen je daar te ontmoeten!"

Wat biedt Bas?

Bas Basis GGZ biedt psychische zorg aan iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daarmee te maken krijgen. Je voelt je bijvoorbeeld somber of hebt weinig energie. Of je voelt je angstig, hebt een trauma of slaapproblemen. Als deze klachten niet overgaan en je dagelijkse leven blijven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen.

Bas is dichtbij

Bas biedt hulp dichtbij. We willen op zoveel mogelijk plekken aanwezig zijn in de buurt. Bas teams zitten altijd op locaties midden in de wijk zoals gezondheidscentra en huisartsenpraktijken. Soms zijn we een paar uur op een locatie aanwezig en op andere plekken een aantal dagdelen.

E health

We werken met een online omgeving waarin je modules vindt. Naast de gesprekken met je behandelaar kun je ook zelf aan de slag. Een uitgangspunt van Bas is dat jij zoveel mogelijk bepaalt hoe jij het prettigst geholpen wilt worden.

Aanmelden

Er is een verwijzing nodig van de huisarts. Kijk voor meer informatie op www.basisdichtbij.nl

Meer berichten