Tijdens het najaarsfeest op kinderboerderij Rosorum kunnen er onder andere leuke spelletjes worden gespeeld. (foto: Marijke de Both)
Tijdens het najaarsfeest op kinderboerderij Rosorum kunnen er onder andere leuke spelletjes worden gespeeld. (foto: Marijke de Both) (Foto: Marijke de BOTH)

Feestelijke afsluiting van de zomer op de kinderboerderij

Op zondag 6 oktober sluit kinderboerderij Rosorum het zomerseizoen feestelijk af. Tussen 14.00 tot 16.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud te beleven. De entree is voor kinderen gratis, maar aan volwassenen vraagt de kinderboerderij € 1,50 als bijdrage in de kosten.

ZEVENAAR - Er zijn veel leuke activiteiten op deze dag. In verband met Dierendag staan dit jaar de dieren centraal. Zo is er een knuffelhoek en kunnen kinderen ponyrijden of een stukje wandelen met een geitje. De knutselaartjes kunnen met zaadbollen aan de gang voor de wilde vogels in de winter. De Nestkastenvereniging geeft informatie over de verschillende wilde vogels en hun woning en er is een demonstratie ijzersmeden.

Natuurlijk kan er weer lekker gespeeld worden in de speeltuin en de zandbak. Voor de kleinste kleintjes is er sinds kort een babyschommel! Ook zijn er weer allerlei spelletjes te doen en kunnen de kinderen zich uitleven op een springkussen. Er zijn ook lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Voor de activiteiten en versnaperingen kan betaald worden middels een knipkaart. Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar. Wegens de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op zondag 6 oktober tot 14.00 uur gesloten.

Meer berichten