Het Nederlands Politie Orkest komt woensdag 9 oktober naar Het Musiater met hun gratis toegankelijke voorstelling Cop 2000. (foto: PR)
Het Nederlands Politie Orkest komt woensdag 9 oktober naar Het Musiater met hun gratis toegankelijke voorstelling Cop 2000. (foto: PR)

Gratis concert Nederlands Politie Orkest

Op woensdag 9 oktober 2019 komt het Nederlands Politie Orkest met de show Cop 2000 naar Het Musiater in Zevenaar. De leden van het orkest en de leden van de Nederlandse Politie Steelband, die voor aanvang van de show en in de pauze speelt, willen de bewoners van Zevenaar en omgeving graag op een ander manier kennis laten maken met de politie.

ZEVENAAR - Het Nederlands Politie Orkest is hét muzikale visitekaartje van de politie in Nederland. Het orkest is met haar bezetting breed inzetbaar en kan vrijwel ieder genre muziek uitvoeren. Het is dan ook een prima instrument om mensen op een andere manier kennis te laten maken met de Nederlandse politie. Mede door als vertegenwoordiger op te treden op grote nationale en internationale evenementen levert het een belangrijke bijdrage aan de public relations van de Nederlandse politie. Het Nederlandse Politie Orkest bestaat uit enthousiaste leden die veel tijd en energie steken in hun hobby. Gemiddeld treedt het orkest ongeveer 25 maal per jaar op.

Op woensdag 9 oktober komt het Nederlands Politie Orkest, waarvan één orkestlid in Zevenaar woont, met hun nieuwe show Cop 2000 naar Het Musiater in Zevenaar. Stilzitten is er bij deze show niet bij. Onder het motto U stemt, wij spelen! heeft het publiek invloed op de muziekkeuze van de avond. Cop 2000 is op 16 april in première gegaan en nu gaat in Het Musiater het dak eraf.

Voor de pauze spelen de leden van het orkest mooie harmonische stukken. Na de pauze zitten zij klaar met een tas vol muziekstukken en is het de beurt aan de bezoekers. Zij bepalen de rest van de avond. Dit alles wordt op eigen wijze begeleid door singer-songwriter Maarten Peters. Hij is een bekende bij het orkest, Maarten Peters werkt ook mee aan de succesvolle kerstshows die in veel politie-eenheden zijn uitgevoerd.

Het concert wordt gratis aangeboden door de politie! Kaarten zijn te bestellen via de onderstaande website. Er zijn een beperkt aantal stoelen, dus boek snel je kaarten.

politieorkest.nl/agenda

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden