Ronny en Diana waren het koningspaar van 2018 in Tuindorp. (foto: Nickylin Braam)
Ronny en Diana waren het koningspaar van 2018 in Tuindorp. (foto: Nickylin Braam)

Tuindorp viert kleinste kermis van Zevenaar

TUINDORP - Dit jaar viert Schutterij Klein Tuindorp haar jaarlijkse kermis. Zoals ook de afgelopen dertien edities vindt de kermis plaats op de tweede zaterdag in september. Dit jaar is dat op zaterdag 14 september. Tuindorp (bij Tolkamer) viert de kleinste kermis van de gemeente Zevenaar, maar zeker niet de minste!

Vaste traditie

Wat ooit begon als het houden van een leuke dag is een vaste traditie geworden. Tuindorp viert haar kermis op één dag. Compleet met attracties voor de jeugd, prijs en koningschieten en een feestavond. Veel vrijwilligers helpen mee om deze dag mogelijk te maken en Tuindorp voorziet voor een groot gedeelte in hun eigen behoefte. Dit jaar zelfs met de dj voor het geweldig avondfeest. Dj Edwin zal zorgen voor een onvergetelijke avond voor het nieuwe koningspaar.

Lage prijzen

Door de hulp van velen blijven de prijzen laag tijdens de kleinste kermis van de gemeente Zevenaar. Zowel voor de attracties alsmede voor het meemaken van het feest hoeft niet diep in de buidel te worden getast. Iedereen is van harte welkom! Het dagprogramma start om 11.30 uur en duurt tot 15.30 uur op het evenemententerrein aan de Berenicestraat. Het avondfeest begint om 19.30 uur in het Buurthuis in Tuindorp.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!