Nazomerkunst te zien in het Liemers Museum

Werk van de kunstenaars van Atelier Elver is vanaf nu te zien in het Liemers Museum. (foto: PR)
Werk van de kunstenaars van Atelier Elver is vanaf nu te zien in het Liemers Museum. (foto: PR)

De kunstwerken van Anneke Lukkezen, Atelier Elver en Jan Willem Weiss zijn vanaf nu te bewonderen in Kunstwerk! Liemers Museum. De expositie is tot en met 29 september te bezoeken.

ZEVENAAR - Er zijn onder andere werken te bewonderen van Atelier Elver uit Nieuw-Wehl. Atelier Elver is voor mensen met een verstandelijke beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die het prettig vinden om zich creatief te uiten. De kunstenaars zijn in staat om, gedeeltelijk, zelfstandig en taakgericht te werken. Ze kunnen emoties of concepten omzetten naar beeldende voorwerpen of zijn in staat hun beeldend vermogen naar eigen inzicht te gebruiken op diverse materialen.

Anneke Lukkezen

De hobby van Anneke Lukkezen is strovlechten. Deze techniek wordt over de hele wereld beoefend en is al duizenden jaren oud. Anneke is lid van de Strovlechtwerk Vereniging Nederland en maakt prachtige kunstwerken van stro.

Gemeente Westervoort

Jan Willem Weiss verzamelt al 45 jaar alles over de gemeente Westervoort. Zijn verzameling bestaat uit diverse voorwerpen, zoals oude ansichtkaarten, prenten, borden, glazen, souvenirs en naamborden. De expositie is tot en met 29 september te bezoeken aan de Kerkstraat in Zevenaar. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Entree museum: € 4,00 volwassenen, tot 18 jaar gratis, met Museumkaart eveneens gratis.

Meer berichten