Atomic is een jonge, enthousiaste rockband uit de Achterhoek in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. Ze spelen lekkere rocknummers tijdens het Open Podium.  (foto: PR)
Atomic is een jonge, enthousiaste rockband uit de Achterhoek in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. Ze spelen lekkere rocknummers tijdens het Open Podium. (foto: PR)

Cabaret en rock tijdens het eerste Open Podium

Op zaterdag 14 september vindt weer het eerste Open Podium van het nieuwe seizoen plaats in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Het belooft een avond te worden met veel variatie.

ZEVENAAR - Wie de avond gaat openen is nog een verrassing, maar zeker is dat Cabaretière Marleen Bekker de lachers op haar hand gaat krijgen met haar optreden en dat de avond wordt afgesloten met lekkere rocknummers gespeeld door de jonge Achterhoekse band Atomic

Marleen Bekker is cabaretier en podiumcoach. Ze maakt persoonlijk cabaret dat schuurt. Ze speelt, zingt en danst over de de dingen die haar bezig houden in het leven. Ze houdt ervan om grote thema's aan te kaarten in kleine situaties en die blijken verrassend herkenbaar te zijn voor het publiek. Het publiek noemt haar schaamteloos, grappig en muzikaal.

Atomic is een jonge, enthousiaste rockband uit de Achterhoek in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. Ze spelen covers en eigen nummers in allerlei genres. Inspiratiebronnen voor de bandleden zijn Iron Maiden, My Chemical Romance en Muse. Voor deze avond heeft de band een setlist opgesteld die iets rustigere muziek bevat dan dat zij normaal gewend zijn. Mocht het aanwezige publiek het aankunnen dan willen ze wel laten horen wat ze nog in huis hebben.

delantaern.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!