Inwoner uit Zevenaar wint 1 miljoen euro met Staatslot

Bij de Staatsloterijtrekking van 10 augustus 2019 is een prijs van 1.000.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot van een abonneespeler uit Zevenaar. Het winnende lotnummer is DN 25034.

Tatiana Pijnenburg, woordvoerder van de Staatsloterij: "Dit is voor de inwoner van Zevenaar een mooie zondag. Indien gewenst ontvangt de winnaar advies en begeleiding bij de nieuwe verworven rijkdom. Wij kijken uit om de prijswinnaar te ontvangen."

De Jackpot viel niet bij de trekking van gisteren. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 september 2019 op 26,3 miljoen euro belastingvrij.

Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

De Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2018 heeft Nederlandse Loterij 775 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt de volledige opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in achtttien goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2018 ging het om een investering van ruim 161 miljoen.

Meer berichten