Tonny Geutjes (65) liep voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse en haalde een mooie bedrag op voor Stichting Ambulancewens. (foto: Bas Bakema)
Tonny Geutjes (65) liep voor de eerste keer de Nijmeegse Vierdaagse en haalde een mooie bedrag op voor Stichting Ambulancewens. (foto: Bas Bakema)

Tonny loopt € 1.702,51 bij elkaar voor Ambulancewens

Tonny Geutjes kreeg eerder dit jaar het idee om voor het eerst van zijn leven de Vierdaagse van Nijmegen te gaan lopen. Als stok achter de deur moest dit volgens Tonny wel met een doel gebeuren.

SPIJK - Nou dat doel was snel bepaald, want Tonny (65) had nog vers in zijn geheugen staan dat hij samen met zijn vrouw Wilma, ongeveer zes weken voor haar dood, door Stichting Ambulancewens nog een geweldig mooie dag had beleefd door een laatste bezoek te kunnen brengen aan hun zoon in Dongen.
Zo stelde Tonny een flyer op, die hij persoonlijk huis-aan-huis in Spijk is gaan bezorgen. In deze flyer én in Zevenaar Post stond dat hij de Vierdaagse wilde gaan lopen om geld in te zamelen voor Stichting Ambulancewens. Zo gezegd, zo gedaan. Tonny liep de Vierdaagse uit (zonder één blaar!) en onlangs schonk hij, zeer dankbaar voor het door de Spijkse bevolking gesponsorde bedrag, een cheque van € 1.702,51 aan twee vrijwilligers van Stichting Ambulancewens. Deze vonden het een supermooi bedrag, waar Stichting Ambulancewens weer mooie dingen mee kan gaan doen. Zij bedankten Tonny hartelijk voor zijn gedane moeite en inspanningen.

Meer berichten