Op het sfeervolle terras van Eet-Lokaal wordt op vrijdag 30 augustus de culinaire buitenfilm Toast vertoond. (foto: Pablo van Dick)
Op het sfeervolle terras van Eet-Lokaal wordt op vrijdag 30 augustus de culinaire buitenfilm Toast vertoond. (foto: Pablo van Dick)

Smakelijke samenwerking filmhuis en Eet-Lokaal

Filmhuis Zevenaar en Eet-Lokaal Café Restaurant en Zalen hebben al jaren een hechte samenwerking. Dit jaar houden zij dan ook een gezamenlijk Outdoor Cinema avond inclusief een ontspannen Walking Diner in de binnentuin van Eet-Lokaal.

ZEVENAAR - Op vrijdag 30 augustus om 18.00 uur start het ontspannen Walking Diner met borrelplanken. Vervolgens serveert Eet-Lokaal een viertal gerechtjes uit de lokale keuken van het restaurant. Als afsluiting is er een zoete lekkernij. Als de zon onder is start rond 21.00 uur de buitenfilm op een groot beeldscherm in de binnentuin. Op het grote doek vertoont het filmhuis dan de film Toast, geregisseerd door S.J. Clarkson.

Smakelijke komedie

Voor een avondmaal van stoofvlees, aardappels en doperwten hoeft geen ouder zich te schamen. Tenzij het gaat om drie blikken die je ook nog eens au bain-marie laat droogkoken. "Dan maak ik wel wat toast", verzucht de moeder van de kleine Nigel in deze smakelijke komedie. Toast is gebaseerd op de memoires van Britse culinair journalist Nigel Slater (1958) en etaleert hoe de jongen na het verscheiden van zijn moeder wedijvert met zijn stiefmoeder (Helena Bonham Carter) voor aandacht van vader.

Citroenschuimtaart

Het wapen dat de kemphanen kiezen is citroenschuimtaart, het favoriete dessert van pa. Deze bijzondere culinaire filmavond in combinatie met het walking diner is uitsluitend te reserveren via Filmhuis Zevenaar. Bij slecht weer wordt er voor het diner uitgeweken naar een binnenzaal van Eet-Lokaal en voor de film naar het de filmzaal van Filmhuis Zevenaar. Bij slecht weer is er dus slechts beperkt plaats. Prijzen zijn € 27,50 per persoon voor het diner inclusief de film (€ 25,00 per persoon voor donateurs). Prijzen zijn exclusief dranken. Reserveren kan via de onderstaande website. vandaag nog via de website van het filmhuis:

filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten