Angerlo is in de hele regio bekend vanwege de Halfvastenoptocht, maar wie weet binnenkort ook als Mooiste plaats van Gelderland! (foto: Robert Biezen)
Angerlo is in de hele regio bekend vanwege de Halfvastenoptocht, maar wie weet binnenkort ook als Mooiste plaats van Gelderland! (foto: Robert Biezen) (Foto: Robert Biezen)

Zomer in Gelderland komt in augustus naar Angerlo

Het zomerprogramma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland komt weer naar de gemeente Zevenaar! Woensdag 14 augustus staat Angerlo centraal in het programma. Wie weet wordt de plaats die bekend is van de Halfvastenoptocht ook wel de mooiste plaats van Gelderland?

ANGERLO - Deze zomer gaan twintig dorpen met elkaar de strijd aan om het meeste geld binnen te slepen voor een goed doel binnen het dorp. Ook doet Angerlo mee voor de Mooiste plaats van Gelderland. Op woensdag 14 augustus komt de crew van Zomer in Gelderland naar Angerlo. Dit zal plaatsvinden vanaf het veld bij de Sint-Galiuskerk deze kerk is gelegen aan de Dorpsstraat. De hele dag zal de radio-uitzending van Omroep Gelderland vanuit Angerlo uitgezonden worden. Om 09.20 uur zal het team uit Angerlo van de crew de opdracht krijgen die in de uitzending klaar zal moeten zijn. Om 18.00 uur zullen de mensen geteld worden wat al het eerste geld kan opleveren. Wees dus allen op 14 augustus om 18.00 in Angerlo. Van 18.00 uur tot 19.00 uur zal er een live televisieprogramma vanuit Angerlo worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op de speciale Facebook-pagina Zomer in Gelderland Angerlo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden