Nieuwe locatie Huidkliniek Cosmed aan de kerkstraat 46 in Zevenaar.
Nieuwe locatie Huidkliniek Cosmed aan de kerkstraat 46 in Zevenaar. (Foto: PR)

Nieuwe locatie voor Huidkliniek Cosmed

Huidkliniek COSMED verhuist medio september vanaf de huidige praktijk in de Pelgromhof naar een karakteristieke, centrale locatie in het centrum van Zevenaar.

ZEVENAAR - Het statige pand aan de Kerkstraat 46, dat momenteel volledig gerenoveerd wordt, ligt direct tegenover het station en is daarmee goed bereikbaar met openbaar vervoer. Daarnaast heeft de kliniek 12 eigen parkeerplaatsen. Uniek in het centrum van Zevenaar.

Het is de ideale locatie voor de geplande uitbreiding van het aanbod en team van de kliniek. “Dit pand was precies wat we zochten. Het is toegankelijk, ruim en knus tegelijk. Een plek waar onze cliënten zich welkom voelen en goed past bij wie wij zijn.” Aldus eigenaresse en huidtherapeute Anne Aaldering“.

Uitbreiding

Het pand biedt voldoende ruimte voor de nieuwe medewerkers. De kennis en kunde van de kliniek zal door de toevoeging van een cosmetisch arts en een arts met meer dan 40 jaar ervaring als plastisch chirurg, nog completer zijn. Daarnaast zal het team verstrekt worden met een secretaresse die alle communicatie en administratieve zaken in goede banen zal leiden.

Naast de huidige behandelingen zoals huid- en oedeemtherapie, medische tatoeage, permanente make-up, lasertherapie en behandelingen van de schoonheidsspecialist zullen vanaf september ook injectables en cosmetische chirurgie deel uitmaken van het behandelaanbod. Zo heeft Zevenaar binnenkort alles op het gebied van cosmetische en medische huidzorg onder één dak.

Samenwerking

Met dit team van ervaren specialisten die bovendien zeer nauw samen zullen werken, is Huidkliniek COSMED in staat de cliënt van begin tot eind een zo optimaal mogelijk behandeltraject aan te bieden met behulp van de diverse disciplines. De kliniek streeft ernaar de wegwijzer te zijn naar de oplossing voor het vraagstuk van de cliënt. Waarbij niet alleen de wensen, maar ook het welzijn van de cliënt ten alle tijden voorop staan. De huidkliniek biedt daarmee het meest efficiënte, effectieve en veilige behandeltraject, in een prettige omgeving en in samenwerking met de cliënt.

Huidkliniek COSMED wil niet alleen succesvol, maar vooral waardevol zijn. ''Persoonlijke benadering is daarbij een van onze belangrijkste speerpunten. De kliniek krijgt een huiselijke en warme sfeer. Een plek waar cliënten zich thuis voelen, begrepen, maar vooral prettig en kundig geholpen worden. Transparantie vinden we daarbij heel belangrijk, dus duidelijkheid vooraf en eerlijke vaste prijzen. Evenals veiligheid natuurlijk. De kliniek voldoet aan alle eisen en richtlijnen en gebruikt alleen de meest veilige en effectieve behandelapparatuur en producten, ” aldus Anne Aaldering.

De kliniek opent medio september haar nieuwe deuren met een feestelijke opening die voor alle geïnteresseerden toegankelijk zal zijn. Meer informatie hierover volgt later.

Voor meer informatie over het aanbod, kijk gerust op huidkliniekcosmed.nl

Meer berichten