Op het terrein van Kruitwagen Kledingverhuur wordt zaterdag 8 september de Fair met Flair gehouden. (foto: PR)
Op het terrein van Kruitwagen Kledingverhuur wordt zaterdag 8 september de Fair met Flair gehouden. (foto: PR)

Veertig deelnemers op de Fair met Flair

Zevenaar is een fair rijker. Niet zo maar een fair, maar een fair met flair! Zondag 8 september is het zover. Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt de Fair met Flair gehouden op het terrein van Kruitwagen Kledingverhuur (voorheen Wip Inn) aan de Ringbaan Zuid 16 in Zevenaar.

ZEVENAAR - Het initiatief komt van Monique Kruitwagen, eigenaresse van Kruitwagen Kledingverhuur en nicht Suze Berendsen. In het kader van het vijftigjarig jubileum van het alom bekende kledingverhuurbedrijf wordt deze Fair met Flair gehouden. De fair is geschikt voor het hele gezin en de toegang is gratis.

De organisatie is trots op het deelnemersveld, bestaande uit onder andere een pottenbakker, visagist, fotograaf, kapster en nog veel meer. "Deze fair is verrassend anders, qua afstand en professie liggen de deelnemers breed uit elkaar, dus voor elk wat wils", aldus een enthousiaste Monique Kruitwagen.

Het programma zal onder andere bestaan uit live-optredens van onder andere zangeres Priscilla Janssen, modeshows en workshops. Er wordt ook op meerdere momenten een make-over gegeven aan een nietsvermoedende bezoeker. Er is een horecaplein waar je kunt genieten van onder andere een wijnproeverij, smoothies of snacks. Voor kinderen is er een springkussen, grabbelton, schminken en het versieren van cupcakes.

Kruitwagen Kledingverhuur is partner van Make-A-Wish Nederland. Welke kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke ervaring wil geven. Daarom wordt hier op de Fair met Flair aandacht aan geschonken door middel van een loterij. De opbrengst gaat naar Make-A-Wish. Een aantal bedrijven heeft toegezegd om Make-A-Wish een warm hart toe te dragen, door een deel van hun opbrengst te schenken. Wat heel bijzonder wordt, is dat op deze fair twee wensen van kinderen in vervulling zullen gaan. Verzoek is om zo veel mogelijk op de fiets te komen, maar uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein achter HAL12 aan de Babberichseweg.

Meer berichten