De vrachtwagen die aan is gehouden bevatte diverse benodigdheden die in druglabs worden gebruikt. (foto: Politie Zevenaar)
De vrachtwagen die aan is gehouden bevatte diverse benodigdheden die in druglabs worden gebruikt. (foto: Politie Zevenaar)

Vrachtwagen vol met spullen voor drugslab

ZEVENAAR - De Zevenaarse politie heeft afgelopen maandag een vrachtwagen aangehouden die benodigdheden voor een drugslab vervoerde. De politie kwam de vrachtwagen op het spoor door een oplettende getuige die melding bij de politie had gemaakt dat er in de vrachtwagen mogelijk benodigdheden werden vervoerd waar in laboratoriums harddrugs mee gemaakt kunnen worden. Toen de politie de vrachtwagen in Zevenaar in het vizier kreeg werd het voertuig aangehouden en verzochten zij de zenuwachtige bestuurder om de laadruimte open te maken. De Zevenaarse politie laat op Facebook weten: "Er werden inderdaad diverse vaten, afvoerslangen, maskers en een grote productieketel aangetroffen. Uiteraard is de combinatie in beslag genomen, de verdachte aangehouden en wordt het onderzoek voortgezet. Omdat de zaak nog in onderzoek is kunnen wij op dit moment nog geen verdere informatie delen." De politie roept op om signalen over drugslabs of hennepkwekerijen meteen te delen. Dat kan door de politie te bellen via 0900 - 8844. Het is ook voor te stellen dat je anoniem wilt blijven: bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden