Vanaf maandag 15 juli staat het Kidspret Springkussen Festival een week lang op het terrein van De Veerstal in Lathum. (PR)
Vanaf maandag 15 juli staat het Kidspret Springkussen Festival een week lang op het terrein van De Veerstal in Lathum. (PR)

Springkussen Festival in Lathum

LATHUM - Na als vorig jaar kun je deze zomer ook weer komen spelen en spetteren tijdens het Kidspret Springkussen Festival. Een festival waarbij de kinderen centraal staan, maar de (groot)ouders mogen ook meedoen! Van maandag 15 tot en met zondag 21 juli staan ze op het terrein van Recreatiepark de Veerstal in Lathum. Jeroen Giezenaar van Kidspret laten weten: "We gebruiken het grasland aan het water en zetten deze helemaal vol met allerlei springkussens voor groot en klein. Kussens met bewegende onderdelen, een kasteel, een octopus, een klimkussen waar je met de glijbaan naar beneden gaat, stormbanen maar ook is er aan de kleintjes gedacht met een ballenbak en een peuterkussen. Een interactief spelkussen zorgt voor een combinatie tussen gamen en bewegen. We hebben ook een natte hoek met een waterbaan! Uiteraard kun je op eigen gelegenheid ook zwemmen in water. Er zijn zitplaatsen en op het terrein is eten en drinken verkrijgbaar. Net als op een echt festival kun je met muntjes betalen. Iedereen krijgt een polsbandje waarmee je het terrein op- en af kunt."

kidspret.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden