Tonny oefent nu nog in Spijk voor de Nijmeegse Vierdaagse. Hij loopt de grootste wandeltocht van ter wereld voor de eerste keer. (foto: PR)
Tonny oefent nu nog in Spijk voor de Nijmeegse Vierdaagse. Hij loopt de grootste wandeltocht van ter wereld voor de eerste keer. (foto: PR)

Tonny oan de diek is op zoek naar sponsoren

Vanaf dinsdag 16 juli wordt de 103de editie van de Nijmeegse Vierdaagse gehouden. 47.000 wandelaars proberen weer vier dagen lang een sportieve prestatie te leveren. Veel wandelaars lopen ook voor een goed doel. Eén daarvan is Tonny Geutjes uit Spijk.

SPIJK - Tonny Geutjes, in Spijk ook bekend als Tonny oan de diek, loopt de Nijmeegse Vierdaagse voor de allereerste keer. Toch koppelt hij zijn sportieve prestatie aan meteen aan een goed doel. Hij laat weten: "Ik ga lopen voor de Stichting Ambulance Wens. Deze stichting vervult met behulp van medisch geschoolde vrijwilligers, met een speciaal daarvoor bestemde ambulance, een laatste wens van iemand, die nog maar heel kort te leven heeft en zelf niets meer kan. Mijn overleden vrouw is op die manier nog een keer bij onze zoon op bezoek geweest en daardoor weet ik hoe belangrijk zoiets kan zijn. Hoe fijn is het dat dit mogelijk gemaakt wordt door deze stichting. Als je mij wilt sponsoren doe dit dan op rekeningnummer NL80 RABO 0327910607. Dan maak ik na het lopen van de Vierdaagse het totaalbedrag bekend en maak het over naar Stichting Ambulance Wens. Je kunt het ook rechtstreeks over maken naar Stichting Ambulance Wens op rekeningnummer NL61 RABO 0112924611. Ik wil alle mensen bedanken die mij nu al een steuntje in de rug hebben gegeven. Zelfs mensen die pas in Spijk zijn komen wonen helpen mij om hier goed doorheen te komen."

ambulancewens.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden