Het koningspaar Gerard en Ans Polman kijken ook enorm uit naar de kermisfeesten van Schutterij St. Andreas. (foto: Renate van Onna)
Het koningspaar Gerard en Ans Polman kijken ook enorm uit naar de kermisfeesten van Schutterij St. Andreas. (foto: Renate van Onna) (Foto: Renate van Onna)

Kermisfeesten bij Schutterij St. Andreas

Van zaterdag 29 juni tot en met dinsdag 2 juli, viert Schutterij St. Andreas 't Grieth Zevenaar, haar jaarlijkse kermisfeest. Dit jaar doen ze dat samen met de muziekbands Kroepin, Cabrio, Kiep Movin' en KalibeR. De feestavonden beginnen om 20.00 uur en de entree hiervoor bedraagt € 7,50 per avond.

ZEVENAAR - Op zaterdagavond zal de muziek verzorgd worden door Kroepin. Deze topband heeft al meerdere keren op het kermisfeest gespeeld. Schutterij St. Andreas 't Grieth laat weten: "We zijn blij dat ze nu met ons het kermisfeest kunnen open. Het belooft dan ook een schitterende start te worden."

Het dak eraf

Op de zondagavond speelt Cabrio. Deze band heeft eerdere optredens binnen de schutterij op haar naam staan en iedereen kent ze als een gezellige band waar het dak eraf gaat. Zij worden omschreven als een frisse band die flink aan de weg timmert en steeds gezellige feesten heeft. Op maandagmiddag, vanaf 11.30 tot 15.30, wordt de muziek verzorgd door de Kiep Movin'. Zij spelen inmiddels al een aantal jaren op de maandagmiddag en staan garant voor een zeer gezellige kermismiddag waar vooral veel gedanst wordt. Kom gerust eens kijken en mee dansen. De entree op maandagmiddag is gratis.

Van harte welkom

Op maandagavond speelt de partyband KalibeR. Deze band is alom bekend in de regio en heeft toegezegd er weer een geweldige avond van te maken. Je bent van harte welkom om samen met de schutterij een feestje te bouwen. Op de dinsdag is er dan alweer de afsluitende feestmiddag. Deze middag zal omstreeks 14.00 uur beginnen en tot 19.00 uur doorgaan. De muziek wordt deze middag wederom verzorgd door KalibeR. De kermisfeesten worden gevierd in het Schuttersgebouw St. Andreas. Deze is te vinden aan de Oude Doesburgseweg 1 in Zevenaar.

Meer berichten