Ook dir jaar tijdens de Snuffelmarkt zal het aanbod van de aangeboden spullen weer groot zijn
Ook dir jaar tijdens de Snuffelmarkt zal het aanbod van de aangeboden spullen weer groot zijn (Foto: St Gregorius )

Snuffelmarkt bij Fanfarekorps St. Gregorius

GIESBEEK - In Giesbeek wordt op zondag 30 juni alweer de 27ste editie van de alom bekende Snuffelmarkt gehouden. Nieuw is deze keer de aangepaste kraamhuur van 20 euro voor een kraam van 4 meter met bovenzeil. Het dorpsplein van Giesbeek zal vol staan met fleurige kramen, ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antieke en meubelen uit groot moeders tijd - beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren. Meer dan ooit blijkt er in deze tijd weer plaats te zijn voor oude goederen, een radio, een bankje of een kast, zijn gewilde voorwerpen voor jongelui die na de vakantie op kamers gaan wonen. Kleding en schoeisel wordt gestreken en/of schoon aangeboden, in een uitstekende staat en van goede kwaliteit zijn deze artikelen begeert bij velen.

Maar er is natuurlijk veel meer te koop: verzamelingen boeken, tijdschriften en geïllustreerde bladen, serviesgoed, snuisterijen, potten en pannen, machines, bestek, kinderfietsen, gereedschap, lampen, tafels en stoelen, poppen en beren. Op een van de terrasjes kan men genieten van een hapje of een drankje en onder het genot van gezellige muziek van Accordeonist Tonny Willems, bijkomen van het geslenter langs de kramen.

Een bezoek aan de 27 ste editie van deze markt is dus zeker de moeite waard. De snuffelmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt € 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen.

Info / kraamhuur 06-10252829. mail: j.wieggers@hetnet.nl

Organisatie: Fanfarekorps St.Gregorius

Meer berichten