Veel standhouders bezoeken de groots opgezette rommelmarkt op Sportpark de Griethse Poort. (foto: Diana Edwards Fotografie)
Veel standhouders bezoeken de groots opgezette rommelmarkt op Sportpark de Griethse Poort. (foto: Diana Edwards Fotografie) (Diana Edwards Fotografie)

S.D.Z.Z. Zomerfair op Sportpark de Griethse Poort

De Bazaarcommissie van S.D.Z.Z. houdt ook dit jaar weer een grote rommelmarkt tijdens de S.D.Z.Z. Zomerfair 2019, op zondag 16 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur.

ZEVENAAR - Op deze dag zijn er tal van activiteiten en attracties voor jong en oud, zoals een loterij, rommelmarkt, rad van fortuin en een dj zorgt voor de muzikale sfeer en gezelligheid tijdens deze dag. Op deze zondag is er een groot scala van activiteiten welke de mensen uitnodigt om er naartoe te komen. In de kantine en op het terras zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. Het is deze dag dus goed toeven bij S.D.Z.Z. Dit jaar komt Dans je Fit met vier of vijf teams naar Sportpark de Griethse Poort om hun muzikale dansacts te vertonen. Er zijn diverse optredens van teams in de leeftijd van zeven tot negentien jaar. Dans je Fit is vanaf 12.30 uur aanwezig. De Rienblaozers uit Huissen, een fantastisch dweilorkest, is ook aanwezig.

Meer berichten