De concertcommissie van de Rock Night bereidt zich voor op een spetterende avond. De haren mogen zelfs los gegooid worden op de dansvloer! (foto: Wilhelmina Pannerden)
De concertcommissie van de Rock Night bereidt zich voor op een spetterende avond. De haren mogen zelfs los gegooid worden op de dansvloer! (foto: Wilhelmina Pannerden)

Uit je dak gaan tijdens Rock Night in Pannerden

Op zaterdag 15 juni zal het schuttersgebouw in Pannerden het decor zijn van een spectaculaire Rock Night! Harmonie Wilhelmina zal je samen met zangeres Natasja den Toom een avond vol rock-klassiekers bezorgen.

PANNERDEN - Natasja den Toom is een zangeres die van alle markten thuis is. Al sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Utrecht in 2006 werkt zij fulltime als zangeres en ontwikkelde ze een breed werkveld. Van backing vocal bij diverse televisieprogramma's (zoals It Takes Two en The Passion) en artiesten (bijvoorbeeld Martijn Fischer), tot vocalist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht tot veelgevraagd studiozangeres. Ze was onder andere te horen in de radio-jingles van Veronica en Radio 10. Kortom: ze draait nergens haar hand voor om! Thuis geeft ze privé-zangles en ze geeft backing vocal-les op het conservatorium in Zwolle en Enschede. Met haar warme stem en sprankelende enthousiasme krijgt ze alle ogen en oren op haar gericht!

Het orkest, dat onder leiding staat van Maarten Pijnenborg, zal je samen met Natasja een line-up van bands en artiesten voorschotelen welke op een avond als deze natuurlijk niet mogen ontbreken. Nummers van Queen, Bon Jovi, Whitesnake, Focus en vele anderen zullen worden uitgevoerd en daarbij worden orkest en zangeres begeleid door een super strak combo! Het zal er veelal stevig aan toe gaan, maar ook de rock-ballads ontbreken niet. De slagwerkgroep, onder leiding van Chiel Zomer, zal deze avond ook flink uitpakken en voor de gelegenheid worden uitgebreid met een blazerssectie.

Het belooft in vele opzichten een speciale avond te worden en er is genoeg ruimte op de dansvloer om de haren los te gooien en lekker mee te rocken. Gedurende de avond zal de bar doorlopend geopend zijn. Kaarten voor de Rock Night zijn aan de deur verkrijgbaar voor € 10,00 en in de voorverkoop verkrijgbaar bij cafetaria Janssen voor € 7,50. De zaal is open om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur zullen de hits niet meer te stoppen zijn!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden