Op deze archieffoto rijdt er nog in trein. Momenteel zul je dit niet zien, want er is een sein- en wisselstoring op het traject Arnhem-Winterswijk.
Op deze archieffoto rijdt er nog in trein. Momenteel zul je dit niet zien, want er is een sein- en wisselstoring op het traject Arnhem-Winterswijk. (Foto: Danny van der Kracht)

Treinverkeer plat door sein- en wisselstoring

ZEVENAAR - Moet jij vanochtend reizen met de trein, dan is de kans groot dat je te laat op jouw eindbestemming komt. Het treinverkeer is namelijk gestremd door een sein- en wisselstoring tussen Zevenaar en Wehl. Hierdoor rijden er volgens de huidige informatie (09.30 uur) geen treinen vanuit Zevenaar naar Doetinchem en Arnhem. Naar verwachting duurt de stremming tot 11.15 uur. Het is dus raadzaam om vooraf je reis te checken of te kiezen voor alternatief vervoer. Nog een handige tip van ons: Wie een half uur of meer te laat op het station van bestemming komt door een vertraging van de trein, kan een financiële vergoeding aanvragen. Je moet je aanvraag binnen drie maanden doen. Meer informatie: https://www.breng.nl/restitutieformulier/1264?titel=rituitval-trein of https://www.arriva.nl/consumenten/service-contact/ik-heb-een-vraag/geld-terug-bij-vertraging-1.htm.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden