Dankzij Boek aan Huis kunnen mensen die gebonden zijn aan huis gewoon de nieuwste boeken lezen. (foto: Shutterstock.com)
Dankzij Boek aan Huis kunnen mensen die gebonden zijn aan huis gewoon de nieuwste boeken lezen. (foto: Shutterstock.com)

Boek aan Huis brengt boeken bij jou thuis

Lees je graag maar ben je aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte, en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken? Dan is er voor jou de dienst Boek aan Huis, een service van Kunstwerk! de Bibliotheek. Romans, literatuur, luisterboeken, boeken met grote letters, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek, maar ook tijdschriften en vakbladen komen door Boek aan Huis ook voor jou weer binnen handbereik. Tijdens een kennismakingsgesprek worden je boekwensen geïnventariseerd en nadere afspraken gemaakt met betrekking tot bezorgen en ophalen. Hierna bezoekt een vrijwilliger je om de drie tot vier weken met een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, cd's en tijdschriften. Kunstwerk! de Bibliotheek biedt deze service gratis aan bij ons bibliotheekabonnement. Naast deze bezorgdienst voor leners van de bibliotheek is het ook voor instellingen mogelijk een collectie op maat te lenen. In overleg bekijken wij wat mogelijk is in jouw situatie. De kosten van een huurcollectie op maat voor instellingen zijn afhankelijk van de wensen. Interesse in Boek aan Huis, ken je iemand die hiervan gebruik zou willen maken, wil je je als vrijwilliger inzetten voor deze service óf wil je informatie over een huurcollectie voor jouw instelling, bel 0316 - 523 819 of mail naar infobibliotheek@liemerskunstwerk.nl

Meer berichten