Je eigen expositie in het Liemers Museum, dat kan binnenkort zomaar waarheid worden! (foto: PR)
Je eigen expositie in het Liemers Museum, dat kan binnenkort zomaar waarheid worden! (foto: PR)

Kosteloos exposeren in het Kunstwerk! Liemers Museum

van de redactie

Kunstwerk! Liemers Museum verhuist dit najaar naar HAL12. Het depot van het Liemers Museum zal tot na de verhuizing gesloten zijn voor zowel intern- als extern gebruik.

ZEVENAAR - Dit houdt in dat er geen uitleningen van objecten aan andere musea en verenigingen plaatsvinden. Intern zullen er geen wisselingen zijn tussen depot en museumpresentatie. Deze gang van zaken is gewoon voor musea die verhuizen! Doel is zo min mogelijk stromen in en uit het depot te hebben, wat in het belang is van het up-to-date houden van de standplaats van de objecten.

Verhuizing naar HAL12

Kunstwerk! Liemers Museum locatie Kerkstraat zal dit najaar verhuizen naar HAL12. Daardoor worden er geen eigen tentoonstellingen meer gehouden. Het gevolg is dat de expositieruimte van het Liemers Museum vrij is van juni tot en met augustus! Wil jij kosteloos gebruik maken van de expositieruimte in het Liemers Museum aan de Kerkstraat? Bijvoorbeeld om je foto's of schilderijen te laten zien aan het publiek? Of misschien heb je wel een bijzondere collectie die de moeite waard is om te exposeren? Grijp deze unieke kans en meld je aan! Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Voor meer informatie over het kosteloos exposeren in het Kunstwerk! Liemers Museum of jezelf aanmelden stuur een e-mail naar: info@liemerskunstwerk.nl.

Meer berichten