Stef Bos treedt donderdag 23 mei op in Het Musiater met Ruimte. Voorafgaand krijgt hij een eigen Walk of Fame-tegel. (foto: PR)
Stef Bos treedt donderdag 23 mei op in Het Musiater met Ruimte. Voorafgaand krijgt hij een eigen Walk of Fame-tegel. (foto: PR)

Walk of Fame-tegel voor zanger Stef Bos

Op donderdag 23 mei om 17.00 uur is het weer zover en wordt de zevende tegel van de Walk of Fame voor Het Musiater te Zevenaar door niemand minder dan Stef Bos onthuld.

ZEVENAAR - Het is inmiddels een traditie geworden. Het Musiater is zes seizoenen geleden gestart met het aanleggen van een heuse Walk of Fame. Jon van Eerd, Karin Bloemen, Magic Unlimited & Hans Kazàn, Roué Verveer en Ashes of Many en Joris Linssen en Caramba gingen Stef Bos al voor. Het leggen van deze tegel is de kroon op dit theaterseizoen van Kunstwerk! Het Musiater, welke inmiddels al weer drie jaar onderdeel is van de culturele organisatie Kunstwerk!

Veel prijzen

Er is niet voor niets voor Stef Bos gekozen. Deze zanger en liedschrijver heeft al veel prijzen op zijn naam staan zoals een Edison en de Zilveren Harp en is een geliefd artiest van Kunstwerk! Het Musiater.

Rode loper en champagne

De rode loper wordt weer uitgerold en champagne is aanwezig. Iedereen die dit heugelijke moment op donderdag 23 mei om 17.00 uur wil bijwonen is van harte welkom bij Het Musiater, Bommersheufsestraat 62 in Zevenaar. De voorstelling van Stef Bos, Ruimte, is ook op donderdag 23 mei om 20.15 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Online te reserveren via onderstaande website.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten