Odin Dekkers (zang, snaren, mondharmonica) en Maarten Steenmeijer  (zang, gitaar, percussie) van Tuesday Moon. (foto: Ingrid Verhey)
Odin Dekkers (zang, snaren, mondharmonica) en Maarten Steenmeijer (zang, gitaar, percussie) van Tuesday Moon. (foto: Ingrid Verhey) (Foto: Ingrid Verhey)

Gezellig en afwisselend Open Podium in De Lantaern

Het Open Podium van 18 mei in De Lantaern belooft erg gezellig en afwisselend te worden. De twee mannen van Tuesday Moon openen de avond in dit gezellig Muziekcafé in Zevenaar met een enthousiast optreden.

ZEVENAAR - Daarna laat Willem Schepers horen hoe een peda steelgitaar het beste tot zijn recht komt. De avond wordt afgesloten lekkere rhythm en blues muziek door de band The Rewinders. Aanvang: 20.30 uur. De toegang is gratis. Tuesday Moon is een roots-, folk- en americana duo dat zowel covers en als eigen nummers speelt. Tweestemmige zang, gitaren, mandoline, en allerlei andere instrumenten staan garant voor een levendig en afwisselend optreden. Er mag zelfs gedanst worden! Willem Schepers hoorde als achttienjarige knul een apart muziekinstrument. Dat bleek de peda steelgitaar te zijn. Na een paar jaar na zijn eerste kennismaking met dit bijzondere muziekinstrument schafte Schepers er zelf een aan. Hij kreeg les van Johan Jansen uit Kleef. The Rewinders maken met hun viermansformatie een muzikaal uitstapje naar de rhythm en blues. Met één zoete elektrische gitaar, twee semi-akoestisch gitaren en natuurlijk de zwoele keys van Klaas, steken ze oude hits in een ander jasje.

Meer berichten