De Friese feestband Exposure zet op 5 mei het Raadhuisplein op z'n kop! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. (foto: PR)
De Friese feestband Exposure zet op 5 mei het Raadhuisplein op z'n kop! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. (foto: PR)

Bevrijdingsfestival in Zevenaar

van de redactie

Friese feestband op Raadhuisplein

Exposure is dé Feestband van Friesland. Deze zeskoppige band maakt al jarenlang Nederland onveilig op een positieve manier, zet elke zaal op zijn kop en maakt feesten waar nog lang over gesproken wordt. Het kan altijd weer gekker… iedereen die op zondagavond 5 mei naar het Raadhuisplein komt gaat het meemaken. De band is de absolute publiekstrekker van het bevrijdingsfestival in Zevenaar.

ZEVENAAR - Met verkleedpartijen, humor en interactie heeft Exposure aangetoond alles aan te kunnen. Zo komen er op 5 mei acts voorbij als Film & Musical, het Vaute Uur, de Elvis-act, de Top40-medley en nog veel meer verrassende showelementen. Nummers uit de jaren '60 tot hedendaagse tophits ontbreken niet binnen het repertoire. Nummers van eigen bodem komen ook langs. Het concert met Exposure vormt de afsluiting van het bevrijdingsfestival, dat Muziekstad Zevenaar op het Raadhuisplein houdt. Het programma begint om 12.00 uur met het hijsen van de vlag en een welkomstwoord van burgemeester Luciën van Riswijk. Daarna volgt een optreden van het seniorenorkest. Van 13.30 tot 16.30 uur betreden Ruych en dj Job het podium. Om 19.30 uur halen leden van atletiekvereniging De Liemers en Samba Palooza uit Ooy het vredesvuur op en wordt het vuur samen met enkele veteranen ontstoken op het Raadhuisplein. Daarna is het de beurt aan Exposure. De entree is gratis.

Meer berichten