Carla Herlfterkamp, zang, Theo Scholten, accordeon en special guest Néomi Geurts zorgde voor de muziek bij de uitslag. (foto: PR)
Carla Herlfterkamp, zang, Theo Scholten, accordeon en special guest Néomi Geurts zorgde voor de muziek bij de uitslag. (foto: PR)

Muziek van Carla, Theo en Néomi bij uitslag bridgedrive voor War Child

Onlangs werd in Zevenaar de dertiende bridgekroegentocht gehouden met een opbrengst van circa € 3.000,00 voor War Child, want kind en oorlog gaan niet samen.

ZEVENAAR - Er namen 288 deelnemers deel aan deze bridgedrive die op dertien verschillende plaatsen in Zevenaar werd gespeeld. Deelnemers vanuit Zevenaar en directe omgeving, maar ook van verder weg tot en met spelers vanuit Zeeuws-Vlaanderen. De bridgers wisselden elke ronde van locatie en zij speelden daardoor op acht verschillende locaties.

De locaties varieerden in soort en maat. In diverse horecagelegenheden met onder meer het kortgeleden geopende Stadscafé, bij Crême Passionelle, maar ook middenin de boekhandel bij Rebers Boek en Buro en in een van fraai opgeknapte de zalen van Ons Huis. Op de locatie waar de vierde ronde werd gespeeld was de lunch en elke locatie deed dat op eigen (soms zeer voortreffelijke) wijze.

In de voorgaande twaalf edities was het weer de bridgers vaak goed tot heel goed gezind (zon en nog eens zon). Deze keer moest men af en toe door een fikse hagelbui naar de volgende locatie.

Vanaf half vijf werden de deelnemers opgewacht met muziek van Carla Herlfterkamp, zang, Theo Scholten, accordeon en special guest Néomi Geurts, zang. Luister- en meezingmuziek veraangenaamde het wachten op de uitslag die er klokslag half zes was.

Tot dat moment was het luisteren naar muziek én nog even terugblikken op de spellen van die dag. Spel elf (wel of niet zes schoppen contract, min één of plus één) was bij velen onderwerp van gesprek. Met een bloemetje en flesje wijn werden Carla, Néomi en Theo hartelijk bedankt voor hun muzikale bijdrage aan dit bridgetoernooi.

De top drie van dit toernooi bestaat uit de Wim Sinderdinck en Gerald Driessen (67,22 %), Joost Peels & Frank Ruesen (64,94 %) en Marianne & Carel van Duinhoven (64,89 %). De winnaars kregen niet alleen eeuwige roem, maar mochten ook als eersten naar de prijzentafel. Voor Wim en Gerald was het overigens de tweede maal dat zij dit toernooi op hun naam schreven. Ook in 2013 waren zij de nummer één.

Met tevreden bridgers, gastvrije horeca, een goede start- en finishplek (De Griethse Poort), plezierige muziek bij de afsluiting en een tevreden organisatie van Bridgeclub De Liemers is de dertiende bridgedrive voor War Child afgesloten. Op naar de veertiende editie van de bridgedrive voor War Child op 18 april 2020.

Meer berichten