De kinderspelen tijdens Koningsdag 2018. Dit jaar wordt het vast weer net zo gezellig in Angerlo! (foto: Oranjevereniging Angerlo)
De kinderspelen tijdens Koningsdag 2018. Dit jaar wordt het vast weer net zo gezellig in Angerlo! (foto: Oranjevereniging Angerlo) (Foto: Oranjevereniging Angerlo)

Koningsdag op het Koningsplein in Angerlo

van de redactie

Ook dit jaar houdt de Oranjevereniging Angerlo weer een spetterend programma voor Koningsdag op zaterdag 27 april. Al deze festiviteiten zullen plaatsvinden op het Koningsplein in Angerlo bij zalencentrum de Meent

ANGERLO - Om 10.45 uur wordt er vanaf zalencentrum de Meent gestart met een optocht door het dorp met muziekvereniging Nieuw Leven, de vendeliers en schoolkinderen. Aansluitend brengen de vendeliers hun traditionele vendelhulde, hierna is er gelegenheid om onder andere een oranjebitter te nuttigen. Om 12.00 uur starten de verschillende spelletjes voor de kinderen waaronder, spijkerbroek hangen, iets met flessen, schminken en nog veel meer. Voor de liefhebbers kan er tussen 12.30 en 13.15 uur gestart worden met de fietstocht van ongeveer 25 kilometer in de mooie omgeving van Angerlo. Halverwege de route is er een rustpauze met versnaperingen en er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

Xycleservice fietsspelen

Om 14.15 uur start voor de kinderen de Xycleservice fietsspelen met een behendigheidsparcours en slow-bike-spel, waarbij de kinderen met hun eigen fiets zo langzaam mogelijk een parcours moeten afleggen. Vanaf 14.00 uur wordt er gestart met een pubquiz waar iedereen aan mee kan doen en van 15.00 tot 17.00 is er een vrijmarkt voor kinderen.

Facebookpagina

Al deze festiviteiten zullen plaatsvinden op het Koningsplein in Angerlo bij zalencentrum de Meent. Ook is er de mogelijkheid om een lekkere warme hap te nuttigen. Let op: bij slecht weer zullen de festiviteiten binnen plaatsvinden. Vanaf 14.00 tot 18.00 uur is er live muziek verzorgd door de Flashback. Voor meer informatie rondom het programma zie de Facebookpagina: facebook.com/OranjeverenigingAngerlo. De Oranjevereniging Angerlo laat weten: "Wij wensen je alvast een fijne Koningsdag en graag zien wij jullie allen op het Koningsplein in Angerlo!"

Meer berichten