FF Wat Anders brengt zaterdag 20 april een gevarieerde muzikale avond in cabaretachtige sfeer in Muziekcafé De Lantaern. (foto: PR)
FF Wat Anders brengt zaterdag 20 april een gevarieerde muzikale avond in cabaretachtige sfeer in Muziekcafé De Lantaern. (foto: PR)

FF Wat Anders in Muziekcafé De Lantaern

Op zaterdag 20 april kunnen de bezoekers in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar genieten van een concert van FF Wat Anders (voorheen De Gebroeders). De bandleden brengen luisterliedjes en meezingers in een cabaretachtige sfeer.

ZEVENAAR - De avond begint om 20.30 uur en de toegang is € 8,50. FF Wat Anders bestaat uit Henk Jansen, Theo Luub, Mees Korving, Edwin Wendrich en Laura van Dijk. Samen zorgen zij voor een onvergetelijke avond met mooie luisterliedjes afgewisseld met vrolijke meezingers, gezongen in het dialect, algemeen beschaafd Nederlands, Engels en zelfs Spaans. Ze brengen nummers uit het programma Beste zangers, maar ook swingend oldies van Dolly Parton en The Every Brothers. In de pauze en na de voorstelling is het mogelijk om een meet & greet te hebben met de band, zodat de bezoekers desgewenst een selfie met hen kunnen maken. Ook zijn - exclusief tijdens de voorstellingen - de enige echte FF Wat Anders-koffiemokken te verkrijgen. FF Wat Anders is zeer populair door hun Moes met Ribkes voorstellingen. Op deze avond geen Moes met Ribkes, maar wel een zeer gevarieerde voorstelling waar de lach en de traan elkaar afwisselen en misschien ook de tranen van de lach wel over de wangen gaan biggelen.

Meer berichten