Een van de ruimtes bij Eet-Lokaal is gevuld met kunst van Jeroen Hessels uit Zevenaar. (foto: Pablo van Dick)
Een van de ruimtes bij Eet-Lokaal is gevuld met kunst van Jeroen Hessels uit Zevenaar. (foto: Pablo van Dick)

Ruim vijftig kunstwerken te zien in Eet-Lokaal

Op zondag 14 april aanstaande opent Eet-Lokaal de nieuwe kunstexpositie. Tijdens deze middag zijn de kunstenaars van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig om meer te vertellen over hun kunstwerken.

ZEVENAAR - Meer dan vijftig kunstwerken zijn door het gehele pand te bewonderen. Zeven kunstenaars staan garant voor deze veelzijdige kunstexpositie, te weten: Linda Westera, Willeke Orsel, Martje Blom, Margriet Boonstra Art, Jeroen Hessels, Ria Wiendels en Ineke de Brouwer.

Ze exposeren het komende half jaar in dit Zevenaarse restaurant. De kunst is zeer divers, van portretten tot landschappen en van abstract tot realistisch. Eén werk is extra bijzonder, omdat het gemaakt is op de iPad met stylus. Linda Westera tekent en drinkt graag het nederige doch onmisbare kopje koffie. Het liefst op reis. Vol of leeg, kneuterig of elegant, sober of weelderig opgediend, maakt niet uit; ze hebben allemaal hun eigen charme. In dit bijzondere werk wordt dit prachtig weergegeven.

Op zondag 14 april vindt de opening plaats met live muziek als begeleiding. Eet-Lokaal Café Restaurant & Zalen heeft hiermee het komend half jaar weer een geheel vernieuwd interieur in de vorm van kunst aan de wand. Tijdens de openingstijden van Eet-Lokaal kan men na zondag 14 april elke dag gratis kunst komen kijken. Bijzonder is dat de diverse ruimtes door de kunst hun eigen identiteit krijgen en door de wisselende exposities gemiddeld elk half jaar een nieuwe uitstraling hebben. De kunstenaars zijn enthousiast over de ruimtes en nodigen iedereen uit een kijkje te komen nemen tijdens deze gastvrije middag. Voor meer informatie over de kunst in Eet-Lokaal kan men contact opnemen via telefoonnummer: 0316 - 242 409.

eet-lokaal.com

Meer berichten