In zalencentrum Staring wordt binnenkort de inspiratiedag Op Eigen Wijze Ouder Worden gehouden. (foto: PR)
In zalencentrum Staring wordt binnenkort de inspiratiedag Op Eigen Wijze Ouder Worden gehouden. (foto: PR)

Inspiratiedag Op Eigen Wijze Ouder Worden

De Parochie St. Willibrordus en de werkgroep Identiteit en Zingeving van KBO-PCOB in Gelderland houden op dinsdag 9 april de bijeenkomst Op Eigen Wijze Ouder Worden in zalencentrum Staring, Grietakkers 3 in Zevenaar.

ZEVENAAR - We worden steeds ouder. We zijn zoekende hoe we goed oud kunnen worden, Hoe leven we plezierig? Hoe regelen we de zorg? Hoe gaan we om met de dood? En ook: hoe worden we mensen die vrede hebben met onze beperkingen? En wat betekenen we voor elkaar en voor de samenleving? Genoeg stof om eens over na te denken, met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Journalist, schrijver en theoloog Arjan Broers houdt tijdens de bijeenkomst Op Eigen Wijze Ouder Worden een inleiding. Daarna gaat iedereen op speelse manieren in kleine groepen met elkaar in gesprek.

Om mee te de doen aan deze bijeenkomst wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor de gezamenlijke lunch. Je dient je vooraf aan te melden via e-mail: info@kbogelderland.nl of via telefoonnummer: 0481 - 450 252.

kbogelderland.nl

Meer berichten