Bij September Zevenaar zijn vrijwilligers tijdens NLdoet, maar ook de overige dagen van het jaar, meer dan welkom! (foto: PR)
Bij September Zevenaar zijn vrijwilligers tijdens NLdoet, maar ook de overige dagen van het jaar, meer dan welkom! (foto: PR)

Klussen bij September Zevenaar tijdens NLdoet

van de redactie

Tijdens NLdoet op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart kun je volop aan de slag voor allerlei grote en kleine klussen in Nederland. Bij September Zevenaar kunnen de handen ook uit de mouwen gestoken worden. Zo maak je in één dag het leven van ouderen met dementie net een beetje mooier.

ZEVENAAR - De klussen en activiteiten zijn totaal Bij de de diverse huizen van Wonen bij September verschillend van aard. Voor iedereen is er dus wat wils. Wat dacht je van koken samen met de bewoners in Nijverdal? Of verhoogde plantenbakken maken, zodat de bewoners zelf makkelijk kunnen tuinieren dit voorjaar en deze zomer in Nijverdal en Arnhem? In Velp en Zevenaar zijn leuke en nuttige klussen te doen.

Overzicht activiteiten

Een overzicht van de verschillende klussen van September vind je op wonenbijseptember.nl/nldoet of je kijkt op nldoet.nl om een mooie activiteit te zoeken bij jou in de buurt die goed bij je past.

Vrijwilliger bij September

Natuurlijk is NLdoet niet het enige weekend dat er bij Wonen bij September wordt samengewerkt met enthousiaste vrijwilligers. Ze hebben heel vaak leuke activiteiten, ze koken elke dag met de bewoners, gaan er graag op uit en hebben vaak grote tuinen. Je kunt dus het hele jaar door de bewoners helpen met tuinieren, koken, boodschappen doen, muziek maken, dansen, bewegen, fietsen of gewoon lekker een plaatje luisteren of spelletje doen. Je bent altijd van harte welkom. Meer informatie over het vrijwilligerswerk of jezelf opgeven als vrijwilliger? Neem dan kunt contact op met Monique Willemsen, leidinggevende bij September Zevenaar via 06 - 525 40 172 of monique.willemsen@wonenbijseptember.nl.

Meer over NLdoet

Wil je meer weten over NLdoet? Bezoek dan de onderstaande website.

nldoet.nl

Meer berichten