Het pand van de voormalige Wip-Inn aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar is te huur voor verenigingen en instellingen. (foto: PR)
Het pand van de voormalige Wip-Inn aan de Ringbaan-Zuid in Zevenaar is te huur voor verenigingen en instellingen. (foto: PR)

Nieuwe bestemming gezocht voor pand van Wip-Inn

Stichting RAZV beheert het gebouw aan de Ringbaan Zuid 16 in Zevenaar, waar voorheen jongerencafe Wip-Inn zijn activiteiten in hield. De laatste twee jaar is het gebouw gebruikt voor diverse horecadoeleinden.

ZEVENAAR - Het bestuur van Stichting RAZV, bestaande uit Ivo van Huet, Iwan ter Wiel, Paul Sloot, Stefan Barten, Erwin Pouwels, Ton van Uum, Amanda Bruns en Gerben Staring, is zich aan het oriënteren op een passende invulling voor het gebouw, welke bij voorkeur past binnen de doelstelling om maatschappelijk betrokken organisaties ruimte te bieden. Het bestuur van Stichting RAZV is op zoek naar organisaties, verenigingen, instellingen et cetera die behoefte hebben aan ruimte om hun activiteiten te ontplooien. Gebruik van het gebouw door meerdere partijen behoort tot de mogelijkheden.


Heb je ideeën over het gebruik van het pand of heb je interesse om het te huren? Laat het weten via RAZV.Zevenaar@gmail.com, neem contact op met een van de bestuursleden of neem een kijkje op de onderstaande website.

gebouwtehuur-razv.nl

Meer berichten