Wordt Pien de mooiste hond van Nederland?

Pien de border collie is genomineerd als Mooiste Hond van Nederland
Pien de border collie is genomineerd als Mooiste Hond van Nederland (Foto: Karen de Klerk)

De Verkiezing van de Mooiste Hond van Nederland is weer van start gegaan en één van de genomineerden van dit jaar is border collie Pien uit Herwen.

HERWEN - Iedereen kan via mooistehond.nl stemmen op de genomineerde honden, die daarmee kans maken op felbegeerde titel Mooiste Hond van Nederland. De titels worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente en provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar. De finale vindt plaats tijdens het Animal Event op zondag 5 mei in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De provinciewinnaars strijden dan tegen elkaar om de titel Mooiste Hond van Nederland en worden beoordeeld door een deskundige jury.

Model voor bol.com

Bordercollie Pien is één van de vier genomineerde honden uit de gemeente Zevenaar. Baasje Karen de Klerk uit Herwen besloot haar hond dit jaar te nomineren omdat ze, als ze met Pien op stap is, zo vaak opmerkingen krijgt over hoe mooi men haar hondje vindt. Dat viel ook bol.com op, die Pien al eens inhuurden als model. Pien is met haar witte snuit en donkere zwarte ogen dan ook een opvallende verschijning. Dat vinden ook de vierduizend (!) volgers van haar Instagram-account: instagram.com/pien_the_collie

Stemmen op Pien kan via onderstaande link.

mooistehond.nl/pien-herwen

Meer berichten