Partyband Ien Orde bereidt zich voor op het Bierfest in Pannerden. De tweede editie, die de eerste moet overtreffen, wordt zaterdag 9 februari gehouden. (foto: PR)
Partyband Ien Orde bereidt zich voor op het Bierfest in Pannerden. De tweede editie, die de eerste moet overtreffen, wordt zaterdag 9 februari gehouden. (foto: PR) (Foto: PR Ien Orde)

Bierfest in Pannerden met Partyband Ien Orde

Partyband Ien Orde houdt op zaterdag 9 februari weer een Bierfest in het schuttersgebouw van Pannerden. Na het succes van de eerste editie gaat opnieuw het dak eraf!

PANNERDEN - Tirolermuziek, pullen bier, Lederhosen en Dirndls zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige avond. Dat bleek bijna twee jaar geleden toen voor de eerste keer het Bierfest in Pannerden werd georganiseerd. "De sfeer was perfect en de reacties waren overweldigend". Daarom heeft Partyband Ien Orde opnieuw de stoute schoenen aangetrokken en hopen zij het feest van de vorige keer te overtreffen. Er wordt op dit moment druk gerepeteerd voor de show en hard gewerkt aan de aankleding. Het schuttersgebouw zal compleet worden omgetoverd in Tiroler-sferen. Partyband Ien Orde is een groep jonge muzikanten die veel plezier hebben in het maken van stemmingsmuziek. Met hun brede repertoire, van polka's tot moderne hits, weten zij van elke gelegenheid een feest te maken. Kaarten kosten in de voorverkoop slechts €5,00 en zijn verkrijgbaar bij Cafetaria Janssen in Pannerden. De entree aan de deur bedraagt €7,50. Het feest begint om 20.00 uur en de zaal opent 19.30 uur. Vragen kun je mailen naar ienordepannerden@gmail.com.

Meer berichten