Een groepsfoto van de leden van biljartclub De Hoogte Bongert tijdens het jubileumjaar in 2018. (foto: Piet Derksen)
Een groepsfoto van de leden van biljartclub De Hoogte Bongert tijdens het jubileumjaar in 2018. (foto: Piet Derksen) (Foto: Piet Derksen)

Biljartclub De Hooge Bongert zoekt leden

ZEVENAAR - Ben je 55-plusser, woonachtig in de plaatsen en buurtschappen van de nieuwe gemeente Zevenaar en op zoek naar een leuke hobby? Heb je in het verleden gebiljart of lijkt het je leuk deze sport te leren beoefenen? Kom dan eens kijken op de Hooge Bongert 3 in Zevenaar in het ontmoetingscentrum van Caleidoz. Iedere maandag- en woensdagmiddag speelt hier van 13.30 tot 17.00 uur biljartclub De Hooge Bongert onderlinge competitiewedstrijden op de twee aanwezige wedstrijdtafels. Afwisselend worden gedurende het kalenderjaar meerdere spelsoorten gespeeld, te weten: libre, bandstoten en driebanden.
De biljartclub, die in 2018 haar veertigjarig jubileum vierde, heeft ruimte voor enkele nieuwe leden. Naast het sportieve element is het sociale aspect minstens zo belangrijk. Er wordt namelijk niet alleen gebiljart, maar ook allerlei kaartspellen worden gespeeld, ook door de biljarters die even niet aan de beurt zijn om te spelen. De biljartclub speelt hoofdzakelijk competitiewedstrijden binnen de vereniging. Heb je Interesse om ook te biljarten? Kom dan gerust kennismaken met de biljartsport en de leden van de biljartclub. Dames zijn ook van harte welkom!

Meer berichten